Vážení zákazníci, aktuálne informácie ku koronavírusu sledujte v sekcii Novinky. Prosíme Vás aby ste pred odovzdaním zásielky do prepravy vždy overili u príjemcu zásielky, či je jeho prevádzka otvorená a pripravená zásielku prevziať. Zásielky do uzatvorených prevádzok prosím neexpedujte. Ďakujeme.
Na webové stránky spoločnosti DPD SK s.r.o. môžete prejsť tu.

GDPR

Ochrana osobných údajov

Poslaním spoločností Geis SK s.r.o., ktorá je súčasťou nadnárodnej skupiny Geis je poskytovanie kvalitných a spoľahlivých zasielateľských služieb v rámci Slovenskej republiky i mimo nej. Obe spoločnosti ponúkajú komplexné prepravné a logistické služby, ktoré neustále rozvíjajú na podklade skúseností, nových znalostí a aktuálnych logistických trendov.  

Pre úspešné naplnenie tohto poslania je nevyhnutné zabezpečiť adekvátnu ochranu dát a zároveň všetkých prostriedkov spracovania dát a tým zabezpečiť minimalizáciu možných únikov v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, zároveň v súlade s novým zákonom SR č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov ako aj medzinárodnými štandardmi a normami. Je pre nás dôležité, aby ste boli plne informovaní o osobných údajoch, ktoré získavame pri poskytovaní našich služieb, a aby ste boli oboznámení s tým, ako ich používame.

V súvislosti so spracúvaním Vašich osobných údajov zo strany spoločností Geis SK s.r.o. sme pre Vás ako dotknutú osobu (ďalej len „dotknutá osoba“) pripravili nasledovné informácie podľa článkov 13 a 14 GDPR.

Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím